PGI

Elő a télen elrejtett testrészekkel és ékekkel!

ékszer

Végre itt a nyár, ami egyet jelent azzal, hogy előbújhatnak a karok, a lábak, s velük együtt megmutatkozhatnak azok a varázslatos ékek, amik az év ezen zord időszakában rejtőzni kényszerültek. Végre a maguk pompájában tündökölhetnek mindenki legnagyobb örömére!

Újra felvillanhatnak a bokák!

Talán a bokaláncok, illetve a speciálisan lábujjakra tervezett gyűrűk sínylik meg a legjobban a téli hónapokat, amikor esélytelen előbukkanniuk a nagy hidegben. Ráadásul ruhában kétségtelenül nem is kényelmes viseletek. De ha beköszönt a nyár, ha eljön a szoknyák, rövidnadrágok pillanata, a nyitott lábbelik, szandálok, papucsok perce, akkor bizony semmi sem szabhat határt az ékek kavalkádjának.

A bokaláncokra díszes medálok garmada akasztható. A csillagjegyes variánsok roppantul közkedveltek, de az általánosnak mondható szimbólumok is vitathatatlanul népszerűek, mint például a szív, vagy a végtelen jel, esetleg a kereszt.

De talán még ennél is nagyobb divat az ásványberakással büszkélkedő ékszerek hordása. A kristályok, kövek, ki hogy nevezi őket, erővel rendelkeznek, túl a szépségükön. Akad, aki jobban belemélyed ebbe a témába, megint más pusztán a szépérzékére hallgat választáskor, ám egy biztos. A kövekkel képtelenség melléfogni!

Még mi az, amit nem éri meg kihagyni a nyári szettből?

Természetesen a karok, a dekoltázs ékesítése sem maradhat el. Előbbi esetében a karkötőké, gyűrűké a főszerep, míg utóbbi koronázatlan királynője a nyaklánc vagy nyakék. Nem feltétlenül cél az összes ékvariáns viselése, viszont a komplex élményt kedvelők bátran gondolkodhatnak szett megvásárlásában, így az egyes éktípusok garantáltan egy követ fújnak egymással, pláne ha még ásvánnyal is díszítettek. Végül, de korántsem utolsó sorban a fülbevalókról sem célszerű megfeledkezni, csak hogy tényleg teljes legyen a kép!

Hol marad a korona?

Az alkalmak, esküvők jóformán elengedhetetlen kellékei a tiarák, amik különböző méretekben kaphatóak, és amelyek tényleg feltehetik az i-re a pontot. De nyilván ezek azok az ékek, amik a hétköznapokban nem kaphatnak teret, ellenben a nívós momentumokat mementókká varázsolhatják.