PGI

R&F City Condominium

R&F City

Az R&F City Kambodzsában, Phnom Penh város „Arany középtengelyén”, Chak Angrae Leu körzetben,a Hun Sen bulváron található.

Az épületet északról a nagykövetségi övezet, délről a fejlődésnek indult ING City határolja. A környéken a Kambodzsai Királyság számos történelmi különlegessége érhető el. A város repülőtere az ingatlantól csak 10 kilométer távolságra van. A 33 emeletes épület várhatóan 2020-ban készül el, és összesen 5237 egységből áll.

A projekt fejlesztője a kínai R&F Property, amely nagyon elismert cég ingatlanfejlesztés, és kezelési szolgáltatások terén.

R&F City épülete közvetlen a Monivong sugárút mellett fekszik, amely egyike a főváros forgalmas útvonalának. A környéken számos nemzetközi cég központja, egy kitűnő futballklub és vámmentes üzletek sorakoznak. A legfontosabb üzletek is ezen a környéken koncentrálódnak.

R&F City projekt teljes építési területe meghaladja az 560 000 négyzetmétert, megvalósításában egyedülálló közösségi teret hoztak létre a fővárosban.

R&F City

Az ingatlanhoz egy 30 000 négyzetméteres, hatalmas magánkert is tartozik, emellett teniszpályák, tollaslabda pályák, és egyéb más sportlétesítményekkel vették körül. Külön érdekessége az olimpiai úszómedence-méretű medence, és a gyerekek részére külön medence épült. Az épületben van egy exkluzív klubház, amelyben korszerűen felszerelt edzőterem, VIP partyterem, bor;-és szivarterem és fedett golfpályát kínál. Az épület emellett egyéb luxus létesítményekben is bővelkedik.

A lakások általában 54 és 130 négyzetméter között vannak, 1,2,3 hálószobásak. A legtöbb egységhez parkoló is jár.

R&F City épületétől a PH Mall bevásárló központ és az Aeon 3 szórakoztató központ 10 perc autózással érhető el. Az Aeon 3 a legújabb divatmárkák képviselői mellett a legmodernebb kialakítású szabadidős tevékenységeket kínálja.