PGI

Reál akciós újság

reál akciós újság

A kéthetente megjelenő Reál Élelmiszer akciós újságja szinte az összes termékcsoport esetén kedvező áron történő vásárlási lehetőséget kínál.

Az ország egész területét lefedő élelmiszer üzletlánc a kiskereskedelmi tevékenysége mellett nagykereskedelmi tevékenységgel is a vásárlók rendelkezésére.

Az akciós újságokból ellenőrizhető az akcióban részt vevő üzletek listája. A hazai termékeket külön logóval jelölik, ebben a hazai termékek iránti elkötelezett döntését segítik.

A változatos és bőséges akciók segítségével a család hétköznapi élelmiszer szükséglete, de a háztartás egyéb kellékei is beszerezhetőek.

 A táplálék intoleranciával küzdők számára, a Reál akciós újságokban egyes termékeket külön címkék tájékoztatják, de a háziasszonyok örömére, már időben ismerté válik, hogy a választott termék hozzáadott cukor nélkül került előállításra.

A Real.hu weboldalon az aktuális akciók szintén megtekinthetőek és sok érdekesség várja a portál látogatóit: az áruház termékeinek felhasználásával készült ínycsiklandó receptek állnak rendelkezésre. Ezek között a hagyományos magyar ízek receptjei mellett szemléletformáló különlegességeket és nemzeti ételek elkészítésének fortélyai egyaránt megtalálhatóak.

Több akció
Penny akciós újság
Müller akciós újság
Praktiker akciós újság