PGI

3 szempont, amit mindenképp vegyél figyelembe ablakválasztáskor!

műanyag ablak

A műanyag ablakok egyre népszerűbbek az otthonokban, ami nem csoda, hiszen számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt érdemes őket választani egy ablakcsere során. Hogy is lehet jól kiválasztani leendő ablakodat? Mutatjuk!

Minőség

A műanyag ablakok minősége rendkívül fontos, ugyanis a nem megfelelő minőségű nyílászárók nem csupán a ház kinézetét rontják, de a ház lakóinak kényelmére is hatással vannak. Ez annak köszönhető, hogy az alacsony minőségű ablakok gyakran gyenge hőszigetelési képességgel bírnak, ami miatt a ház energiaköltségei jelentősen megnőnek. Ebből adódik továbbá, hogy a rossz minőségű ablakok nem biztosítják a megfelelő hangszigetelést sem, így a külső zajok könnyen beszűrődnek a házba.

Az olyan jó minőségű műanyag ablakok, mint például a Veka ablak, a legmodernebb technológiákkal készülnek, amelynek köszönhetően az ablakok hőszigetelési képessége és hangszigetelése is remek lesz. Ennek köszönhetően a jó minőségű műanyag nyílászárók sokkal tartósabbak, így hosszabb ideig szolgálják az otthon lakóit is, anélkül, hogy már pár év múlva újra szükségessé válna az ablakcsere.

Stílus és szín

A műanyag ablakok stílusa és színe nagymértékben befolyásolhatja egy ház kinézetét, épp ezért az ablakok széles választékának köszönhetően az épület stílusához és színéhez érdemes őket igazítani. A műanyag ablakok színei széles skálán mozoghatnak, így a lakók számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy az nyílászárókat a ház színéhez igazítsák. Az ablakok színe lehet egyszínű, de különböző színek kombinációja is elérhető.

Jó ár-érték arány

Az ablakok ára fontos szempont a választáskor, de ne csak az ár alapján dönts! Ellenőrizd a minőséget, a szolgáltatásokat és az energiahatékonyságot, és mérlegeld a hosszú távú megtakarításokat is, amelyeket egy jó minőségű ablak hozhat. Az optimális, ha épp annyit fizetsz a nyílászárókért ablakcsere esetén, amennyit szerinted is érnek.

Miért jó választás a Veka ablak?

A Veka ablak remek választás, ha jó minőségű, remek ár-érték arányú és stílusos műanyag ablakot keresel! Ablakcsere után érezhető lesz a minőség, hiszen esztétikus megjelenése mellett remek hő- és hangszigetelést biztosít a házban!

Összefoglalva tehát a műanyag ablakok számos előnnyel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően ablakcsere esetén remek választási alternatívák. Az energiahatékonyság, a tartósság, a könnyű karbantartás és a széles választék miatt ezek az ablakok egészen biztosan meghozzák majd a várt hatást!