PGI

Füge Udvar

Fuge Udvar

A Füge Udvar Budapest 07. kerületében a Klauzál utca 19. szám alatt található.  A tipikus romos állapotú körgangos bérházban alakították ki a Füge Udvart, amelyet a legvonzóbb árú romkocsmaként tartanak nyilván, és nyitása óta egyre népszerűbb a helyiek és turisták körében. A mediterrán hangulatot az udvaron lévő hatalmas fügefa okozza, amelynek lombjai alatt a meleg hónapokban kellemes elidőzni egy korsó sör mellett.

A Füge Udvar a bulinegyed központjában számos konkurencia mellett próbál népszerű szórakoztatást kínálni. Havonta változó italakciókat tartanak, a vendégeket a W35 Grill bár kényezteti burgerekkel és sörkorcsolyákkal.

A kocsma mentes minden sallangtól modernizált  enteriőrtől. A vendégtérbe sokan elférnek, akár több száz fő biztonságos befogadására képes.

fuge

A Füge Udvarban az élet három szintéren zajlik: a kert kiválóan alkalmas baráti beszélgetésekre, különféle összejövetelekre, addig amíg kedvező az időjárás.

Az épületben a tágas benti rész a Téli Füge, a pince részben van a Füge Pince és még van egy helyiség, a Füge Play játékterem.

A Füge Udvar naponta 16 órától hajnali 4-ig tart nyitva.

A Füge Play játékteremben Billiárd, Ping Pong, Csocsó, Snooker és Karambol asztalok találhatóak, amelyeket különböző árakon akár le is lehet foglalni.